Toulky českou minulostí. Sedmnáctý díl - Volný, Zdeněk, 1946- (Via Facti, 2021)
Kapitoly zachycují životní osudy i dílo výrazných osobností pražské německé a židovské literatury a rovněž české poezie z období přelomu devatenáctého a dvacátého století.