123 tipů pro výuku, která baví děti i učitele - Tláskalová, Andrea (Grada, 2021)
Inspirace pro výuku, která těší a motivuje jak děti, tak učitele. Kniha obsahuje 123 rozmanitých tipů, které jsou logicky strukturované do oblastí, provázejících učitele každý den od přípravy vyučovací jednotky, pomůcek, přes výuku ve třídě i venku, až po závěrečnou reflexi. Každý tip obsahuje popis situace a účel využití, další možnosti jeho rozvoje a úskalí, na které je vhodné se zaměřit. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: základní vzdělávání; vyučovací metody; učební pomůcky; vzdělávací projekty; pedagogická evaluace; elementary school education; teaching methods; teaching aids; educational projects; educational evaluation; metodické příručky; methodological manuals