Po konci umění : současné umění a oblast mimo dějiny - Danto, Arthur C., 1924-2013 (Ars: philosophia, aesthetica, theōria ;, 2021)
Soubor přednášek, v nichž se americký filozof zamýšlí nad tím, co je podstatou umění, a to v souvislosti s nástupem pop artu v 60. letech 20. století a s tzv. koncem umění.