Mezinárodní přepravní doklady - Poláček, Bohumil, 1967-; Novák, Radek, 1960- (Wolters Kluwer, 2019)
Detailní popis dokumentů, které se využívají při mezinárodní přepřavě zboží podle jednotlivých typů dopravy.