Stempel - Tesař - Šlapal : rodinné domy = family houses - Šlapal, Filip, 1972-; Pohl, Stephan von, 1971- (Karel Kerlický - KANT, 2019)
Fotografická publikace představuje rodinné domy, které navrhla dvojice architektů Stempel a Tesař. Snímky zachycují stavby ve fázi, kdy jsou již zabydlené a tedy uživatelsky prověřené. Doplněno půdorysy a stručnými komentáři.
Název z obálky
Keywords: Stempel, Jan, -- 1959-; Tesař, Jan, -- 1981-; 21. století; rodinné domy -- Česko; architektura -- Česko -- 21. století; moderní architektura -- Česko; single family houses -- Czechia; architecture -- Czechia -- 21st century; modern architecture -- Czechia; fotografické publikace; texty; photographical works; texts