Stempel - Tesař - Šlapal : rodinné domy = family houses - Šlapal, Filip, 1972-; Pohl, Stephan von, 1971- (Karel Kerlický - KANT, 2019)
Fotografická publikace představuje rodinné domy, které navrhla dvojice architektů Stempel a Tesař. Snímky zachycují stavby ve fázi, kdy jsou již zabydlené a tedy uživatelsky prověřené. Doplněno půdorysy a stručnými komentáři.