Pohádka o králi Škrábalovi, čili, O Ivanovi Krasopisci - Vavrečka, Hugo, 1880-1952 (Knihovna Václava Havla, 2018)
Pohádka o mladém králi, který neuměl pořádně psát, ale také o základní stavbě státu, skladbě společnosti, významu grafomotoriky a o lehce přehlédnutelných a přesto důležitých věcech. Určeno zejména mladším dětem.