Transferové ceny : unikátní komplexní zpracování problematiky : praktické pojetí formou případových studií - Solilová, Veronika; Nerudová, Danuše, 1979- (Wolters Kluwer, 2019)
Rozbor domácí i zahraniční právní úpravy problematiky transferových cen.