Cestovní ruch - Lochmannová, Alena, 1987- (Computer Media, 2015)
Základní poznatky z oblasti cestovního ruchu. Učebnice.
Keywords: cestovní ruch; cestovní ruch -- Česko; tourism; tourism -- Czechia; učebnice; textbooks