Morava v době ledové : prostředí posledního glaciálu a metody jeho poznávání - Musil, Rudolf, 1926-2022 (Masarykova univerzita, 2014)
Základní poznatky o fauně a flóře vyskytující se na území Moravy během poslední doby ledové, studijní metody využívané při zkoumání tohoto období a přehled významných moravských pleistocenních lokalit.
Keywords: paleontologický výzkum -- Česko; pleistocén -- Česko; doba ledová -- Česko; klima -- Česko; fosilní obratlovci -- Česko; fosilní savci -- Česko; paleontological research -- Czechia; pleistocene -- Czechia; glacial epoch -- Czechia; climate -- Czechia; fossil vertebrates -- Czechia; fossil mammals -- Czechia; Morava (Česko); Moravia (Czechia); monografie; monographs