Made in Czechoslovakia - Hulák, Jiří, 1970-; Stříteský, Hynek (Národní technické muzeum, 2019)
Publikace k výstavě v Národním technickém muzeu, která představila technický a průmyslový vývoj československého státu od roku 1918 do roku 1992. Katalog vypráví prostřednictvím textu a vybraných ukázek průmyslových výrobků příběhy významných československých firem. Výstavní projekt i katalog byly součástí oslav ke stému výročí založení Československa.
Podnázev na rubu titulní strany: katalog výstavy 19. října 2018 - 29. září 2019
Keywords: průmysl -- Československo; průmyslový design -- Československo; výrobky -- Československo; potřeby pro domácnost -- Československo; industries -- Czechoslovakia; industrial design -- Czechoslovakia; commercial products -- Czechoslovakia; household equipment -- Czechoslovakia; katalogy výstav; exhibition catalogs