Made in Czechoslovakia - Hulák, Jiří, 1970-; Stříteský, Hynek (Národní technické muzeum, 2019)
Publikace k výstavě v Národním technickém muzeu, která představila technický a průmyslový vývoj československého státu od roku 1918 do roku 1992.