Neviditelní zabijáci : válka člověka se smrtícími patogeny - Osterholm, Michael T., 1953-; Olshaker, Mark, 1951- (Prostor, 2020)
Na základě nejnovějších poznatků lékařské vědy, případových studií, politických analýz a epidemiologických ponaučení zkoumá kniha prostředky, které musíme vynaložit, a programy, které musíme rozvinout, pokud se máme před infekčními nemocemi ubránit.