Reset ekonomiky : po pandemii covidu-19 čekejte nečekané - Michl, Aleš, 1977- (Euromedia Group, 2021)
Úvahy se zaobírají pandemií covidu-19 a souvisejícími ekonomickými problémy, kterým čelí svět.
Pod názvem: Za příběhy
Keywords: 21. století; Covid-19; pandemie -- 21. století; pandemie -- ekonomické aspekty; hospodářská recese -- Česko -- 21. století; inflace -- Česko -- 21. století; Covid-19 (disease); pandemy -- 21st century; pandemy -- economic aspects; recessions -- Czechia -- 21st century; inflation (finance) -- Czechia -- 21st century; Česko -- hospodářské poměry -- 21. století; Czechia -- economic conditions -- 21st century; populárně-naučné publikace; popular works