Matematika pro gymnázia. - Calda, Emil, 1935- (Prometheus, 2008)
Učebnice obsahuje výklad o komplexních číslech a úlohy k opakování.
Zpracováno ve spolupráci s JČMF
Obsahuje rejstřík
Keywords: matematika; komplexní čísla; mathematics; complex numbers; učebnice středních škol; textbooks (secondary)