Volný čas v českých zemích 1957-1967 - Franc, Martin, 1973-; Knapík, Jiří, 1975- (Academia, 2013)
Monografie se zabývá problematikou volného času české společnosti v 2. pol. 50. let a v 60. letech 20. stol.
Keywords: 1957-1967; 20. století; volný čas -- Česko -- 20. století; životní styl -- Česko -- 20. století; leisure -- Czechia -- 20th century; life style -- Czechia -- 20th century; monografie; monographs