Manažerské rozhodování a sport - Štědroň, Bohumír, 1948- (Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum, 2021)
Kapitoly se zaobírají problematikou manažerských rozhodovacích procesů v oblasti sportu.
Keywords: sportovní management; rozhodování; sportovní kluby; právní aspekty; psychologické aspekty; sports management; decision making; sports clubs; legal aspects; psychological aspects; sborníky; papers of several authors