Lexikon společenského chování - Smejkal, Vladimír, 1955-; Schelová Bachrachová, Hana, 1974- (Grada, 2011)
Základy pravidel slušného chování a řada rad, jak optimálně působit na druhé v různých společenských situacích.
Keywords: etiketa; etiquette; příručky; handbooks and manuals