Helmut Newton : work - Newton, Helmut, 1920-2004; Marquet, Françoise; Heiting, Manfred, 1943-; Brogden, John; Miller, Chris, 1955-; Kňourková, Jitka; Olszewska-Marcinkiewicz, Anna (Slovart ; Taschen ; TMC, 2016)
Monografie seznamuje s rozsáhlým dílem světoznámého fotografa Helmuta Newtona.
Anglický překlad John Brogden a Chris Miller, český překlad Jitka Kňourková, polský překlad Anna Olszewska-Marcinkiewicz
Životopisná data a přehled výstav
Keywords: Newton, Helmut, -- 1920-2004; 20. století; umělecká fotografie -- Německo -- 20. století; módní fotografie -- Německo -- 20. století; portrétní fotografie -- Německo -- 20. století; ženské akty -- Německo -- 20. století; artistic photography -- Germany -- 20th century; fashion photography -- Germany -- 20th century; portrait photography -- Germany -- 20th century; female nude in art -- Germany -- 20th century; katalogy výstav; exhibition catalogs