Thus Spoke LaChapelle = Tak pravil LaChapelle - LaChapelle, David, 1963- (Arbor vitae ; Pavleye Art and Culture, 2011)
Monografie věnovaná tvorbě slavného módního a uměleckého amerického fotografa. Publikace, jež byla vydána u příležitosti výstavy v Rudolfinu, představuje důležité milníky jeho díla (od raných fotografií z 80. let po figurální scény z nedávné doby).
Životopisná data a přehled výstav
Vydáno u příležitosti stejnojmenné výstavy v Galerii Rudolfinum v Praze, konané v době od 7.12.2011 do 26.2.2012
Keywords: LaChapelle, David, -- 1963-; 20.-21. století; 1984-2011; umělecká fotografie -- Spojené státy americké -- 20.-21. století; artistic photography -- United States -- 20th-21st centuries; fotografické publikace; katalogy výstav; photographical works; exhibition catalogs