Thus Spoke LaChapelle = Tak pravil LaChapelle - LaChapelle, David, 1963- (Arbor vitae ; Pavleye Art and Culture, 2011)
Monografie věnovaná tvorbě slavného módního a uměleckého amerického fotografa. Publikace, jež byla vydána u příležitosti výstavy v Rudolfinu, představuje důležité milníky jeho díla (od raných fotografií z 80. let po figurální scény z nedávné doby).