Prales Mionší - Sudek, Josef, 1896-1976; Dufek, Antonín, 1943-; Helbich, Petr, 1929-; Vrška, Tomáš, 1966- (Torst, 2009)
Knižní vydání méně známého souboru fotografií Josefa Sudka. Pozoruhodné snímky lesních interiérů a krajiny z oblasti beskydského pralesa Mionší vznikaly v dlouhém časovém rozpětí let 1949-1970.
Chronologický přehled
Keywords: Sudek, Josef, -- 1896-1976; 1949-1970; umělecká fotografie -- Česko -- 20. století; pralesy -- Česko; umělecké náměty; artistic photography -- Czechia -- 20th century; primeval forests -- Czechia; artistic themes; Národní přírodní rezervace Mionší (Česko); Národní přírodní rezervace Mionší (Czechia); fotografické publikace; photographical works