Joel-Peter Witkin Vanitas - Witkin, Joel-Peter, 1939-; Urban, Otto M., 1967-; Urban, Otto M., 1967- (Arbor vitae, 2011)
Publikace byla vydána u příležitosti výstavy umělce v Domě umění města Brna v roce 2010.
Životopisná data, ocenění a přehled výstav
Vydáno u příležitosti výstavy Joel-Peter Witkin v Domě umění města Brna, 1.10.-28.11.2010, která vznikla ve spolupráci s Galerií Baudoin Lebon v Paříži
Keywords: Witkin, Joel-Peter, -- 1939-; 20.-21. století; umělecká fotografie -- Spojené státy americké -- 20.-21. stol.; portrétní fotografie -- Spojené státy americké -- 20.-21. stol.; zátiší -- Spojené státy americké -- 20.-21. stol.; americká kresba -- 20.-21. stol.; dekadence -- 20.-21. stol.; artistic photography -- United States -- 20th-21st centuries; portrait photography -- United States -- 20th-21st centuries; still life -- United States -- 20th-21st centuries; American drawing -- 20th-21st centuries; decadence -- 20th-21st centuries; katalogy výstav; exhibition catalogs