Brněnský architektonický manuál : průvodce architekturou 1918-1945 - Hlaváčková, Petra, 1981-; Svobodová, Šárka, 1980-; Valdhansová, Lucie, 1984- (Dům umění města Brna, 2017)
Průvodce brněnskou architekturou 1. poloviny 20. století: navrhované trasy vedou k poznání vynikajících ukázek moderní architektury v jednotlivých brněnských čtvrtích. Tištěná verze vychází z internetové databáze stejnojmenného projektu.
2000 výtisků
Keywords: 20. století; 1918-1945; architektura -- Česko -- 20. století; moderní architektura -- Česko; funkcionalismus (architektura) -- Česko; stavby -- Česko -- 1918-1945; architecture -- Czechia -- 20th century; modern architecture -- Czechia; funktionalism (architecture) -- Czechia; buildings -- Czechia -- 1918-1945; Brno (Česko); Brno (Czechia); příručky; průvodce; handbooks and manuals; guidebooks