Velká kniha masáží - Sedmík, Jan, 1950- (NS Svoboda, 2015)
Publikace poskytuje přehled všech známých masážních technik: klasická masáž, shiatsu, břišní, reflexní, manuální lymfodrenáž, automasáž, masáž prstů, kojenců, seniorů, aromaterapeutická, erotická, metoda podle Ludmily Mojžíšové ad.
Keywords: masáže; massages; příručky; handbooks and manuals