Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Dostálová, Jana, 1943- (Forsapi, 2008)
Popis jednotlivých technologických postupů při přípravě potravin, výhody i nevýhody konzumace syrové stravy, grilování a dalších postupů.
Obsahuje rejstřík
Terminologický slovník
Keywords: potraviny -- zdravotní aspekty; potravinářská technologie -- zdravotní aspekty; kuchařství -- zdravotní aspekty; food -- health aspects; food technology -- health aspects; cookery -- health aspects; informační publikace; information publications