Praktická pedikúra : studijní materiál pro podologickou praxi - Dürichová, Diana (Gemmapress, 2014)
Učebnice pro pedikéry se zabývá péčí o nohy, ošetření kůže a nehtů nohou včetně poradenství v této problematice, přináší ucelené informace v oblasti pedikúry včetně nových technologií a postupů.
Keywords: pedikúra; podiatrie; chodidlo; noha; péče o nohy; nemoci nohou; pedicure; podiatry; planta pedis; foot; foot care; foot diseases; učební texty; educational texts