Zelené potraviny : když jídlo je naším lékem : mladá pšenice, mladý ječmen, alfalfa, chlorela, spirulina, mořské řasy, zelenina - Dallen, Maria (Ratio Bona, 2010)
Význam vysokého podílu syrové rostlinné stravy v jídelníčku pro naše zdraví, zejména zelených potravin - pšenice, ječmene, vojtěšky, sladkovodních a mořských řas, zeleniny.
Keywords: racionální výživa; potraviny rostlinného původu; biologicky aktivní látky; fytoterapie; healthy eating; food of vegetable origin; bioactive compounds; phytotherapy; zelené potraviny; populárně-naučné publikace; popular works