Pravidla českého pravopisu (Edika, 2021)
Publikace obsahuje aktuální pravidla českého pravopisu. Její formát uživateli umožňuje vzít si ji kdekoliv sebou a mít ji při ruce. Okamžitě tak může najít např. vyjmenovaná slova, koncovky, zorientujete se ve psaní -je/-ě, předložek a ověříte si zápis předpon s/z, označování délky, obecných i vlastních jmen, atp. Součástí titulu je také rozsáhlý pravopisný slovník. Nakladatelská anotace.
Pod názvem: TZ-one
Keywords: čeština; pravopisná pravidla; Czech language; spelling rules; příručky; handbooks and manuals