Neučebnice ekonomie : pro každého na každý den - Farkačová, Lenka, 1991- (Grada, 2021)
Kapitoly vysvětlují základní pojmy, vztahy a otázky z oblasti ekonomie.
Keywords: ekonomie; economics; populárně-naučné publikace; popular works