Velvet effect : 1988-1992 - Švec, Petr, 1978-; Fučíková, Renáta, 1964- (Albatros, 2020)
Příběh sametové revoluce, jak se přezdívá pádu komunismu v Československu, je strhující a plný zajímavých osobností a událostí.
"Ilustroval kolektiv studentů Sutnarky pod vedením Renáty Fučíkové"--Tiráž
Terminologický slovník
Keywords: 1989; 1988-1992; Sametová revoluce (1989 : Československo); Velvet revolution (1989 : Czechoslovakia); Československo -- společnost a politika -- 1989-1992; Československo -- politika a vláda -- 1989-1992; Československo -- dějiny -- 1989-1992; Czechoslovakia -- society and politics -- 1989-1992; Czechoslovakia -- politics and government -- 1989-1992; Czechoslovakia -- history -- 1989-1992; literatura faktu; obrazové publikace; publikace pro mládež; non-fiction; pictorial works; juvenile literature