Základy účetnictví - Dvořáková, Dana, 1966- (Wolters Kluwer, 2021)
Učebnice přibližuje základní účetní operace.
Keywords: účetnictví; účetnictví -- Česko; accounting; accounting -- Czechia; učebnice vyšších odborných škol; učebnice vysokých škol; textbooks (postsecondary); textbooks (higher)