Dějiny Běloruska - Marková, Alena; Sahanovič, Hienadź, 1961-; Šybeka, Zachar Vasìlevìč, 1948- (NLN, 2021)
Přehled politických, hospodářských i kulturních dějin Běloruska od nejstarších dob do současnosti.
Chronologický přehled
Keywords: dějiny; politické dějiny; kultura a společnost; history; political history; culture and society; Bělorusko; Belarus; monografie; monographs