Dějiny Běloruska - Marková, Alena; Sahanovič, Hienadź, 1961-; Šybeka, Zachar Vasìlevìč, 1948- (Dějiny států, 2021)
Přehled politických, hospodářských i kulturních dějin Běloruska od nejstarších dob do současnosti.