Základní příjem ve světě : argumenty, experimenty, dějiny - Hrubec, Marek, 1968-; Brabec, Martin; Minářová, Markéta (Epocha, 2021)
Práce se zaobírá nejen historií a výhodami nepodmíněného základního příjmu, ale popisuje rovněž zavádění tohoto druhu příjmu v různých zemích světa.
Keywords: nepodmíněný základní příjem; basic income; studie; studies