Náhradní mateřství v českém právu a související otázky - Sivák, Jakub (Wolters Kluwer, 2021)
Česká i zahraniční právní úprava problematiky náhradního mateřství.
Keywords: náhradní mateřství; náhradní mateřství -- Česko; náhradní mateřství -- právní aspekty; náhradní mateřství -- etické a morální aspekty; občanské právo -- Česko; trestní právo -- Česko; surrogate motherhood; surrogate motherhood -- Czechia; surrogate motherhood -- legal aspects; surrogate motherhood -- ethical and moral aspects; civil law -- Czechia; criminal law -- Czechia; monografie; monographs