Finanční analýza : metody, ukazatele, využití v praxi - Růčková, Petra, 1971- (Grada Publishing, 2021)
Autorka vysvětluje, jak pracovat se základními účetními výkazy (rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash flow) při zpracovávání finanční analýzy, jaké metody je možno použít v podnikatelské praxi.
Keywords: finanční analýza; finanční management; financial analysis; financial management; příručky; handbooks, manuals, etc