Maria Montessoriová : učitelka nové doby - Baldini, Laura, 1970- (Ikar, 2021)
Biografický román seznamuje čtenáře s počátky kariéry významné italské pedagožky a zakladatelky výchovně-vzdělávacího programu Montessori.