Jak přežít školku - Montgomery, Hedvig, 1968- (Euromedia Group, 2020)
Období mezi druhým a šestým rokem života je náročné nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče. Příručka se snaží rodičům ukázat, jak se co nejlépe vyrovnat se změnami spojenými s předškolním vývojem.
Přeloženo z německého překladu norského originálu
V publikaci uveden pouze originální název série: Foreldremagi
Keywords: děti předškolního věku; výchova dítěte; psychologie dítěte; rodičovství; preschool children; child rearing; child psychology; parenting; příručky; handbooks and manuals