Jak přežít školku - Montgomery, Hedvig, 1968- (Esence, 2020)
Období mezi druhým a šestým rokem života je náročné nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče. Příručka se snaží rodičům ukázat, jak se co nejlépe vyrovnat se změnami spojenými s předškolním vývojem.