Návod na šťastné batole - Montgomery, Hedvig, 1968-; Sæther, Eivind, 1981- (Euromedia Group, 2019)
Kniha zaměřená na rodiče dětí do dvou let jim radí, jak mohou v prvních 24 měsících vycházet svému dítěti vstříc, a snaží se upozorňovat na nejčastější chyby. Co je to nejdůležitější, co mohou rodiče dát svému kojenci, co by měli vědět o pocitech ročního dítěte a proč by si u dvouletého ještě neměli tolik lámat hlavu s hranicemi? Je důležité, aby rodiče našli ten správný rytmus, aby budovali takovou rodinu, ve které se všichni pohromadě budou cítit dobře. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo z německého překladu norského originálu
Keywords: batolata; vývoj dítěte; psychologie dítěte; péče o dítě; rodičovství; toddlers; child development; child psychology; child care; parenting; populárně-naučné publikace; popular works