Zázračné rodičovství - Montgomery, Hedvig, 1968-; Sæther, Eivind, 1981- (Euromedia, 2019)
Příručka pro rodiče představuje sedm kroků, jejichž cílem je zkvalitnit výchovu a budovat spokojené vztahy s dětmi. Zkušená rodinná terapeutka v knize radí, jak zvládnout náročné situace, které se v rodině běžně vyskytují. Zdůrazňuje, že ideální výchova vyžaduje učení se skrze zkoušky i omyly a že velmi podstatné je trpělivé budování citových pout mezi rodičem a dítětem. Kniha je vhodná pro páry těšící se na potomka, stejně jako pro ty, kteří už mají pár let rodičovské kariéry za sebou.
Přeloženo z anglické verze norského originálu?
"Hedvig Montgomery & Eivind Saether: Foreldremagi"--Rub titulní stránky
Keywords: rodičovství; výchova dítěte; vývoj dítěte; psychologie dítěte; interpersonální komunikace; parenting; child rearing; child development; child psychology; interpersonal communication; příručky; handbooks and manuals