Modernizace na pokračování : společnost v českých zemích (1770-1918) - Štaif, Jiří, 1951- (Argo, 2020)
Přehled sociálních a politických dějin českých zemí od doby vlády Marie Terezie až do rozpadu mnohonárodnostní habsburské monarchie roku 1918.
Keywords: 18.-20. století; 1770-1918; sociální dějiny -- Česko -- 18.-20. století; politické dějiny -- Česko -- 18.-20. století; člověk a společnost -- Česko -- 18.-20. století; modernizace -- Česko -- 18.-20. století; social history -- Czechia -- 18th-20th centuries; political history -- Czechia -- 18th-20th centuries; man and society -- Czechia -- 18th-20th centuries; modernization -- Czechia -- 18th-20th centuries; monografie; monographs