Slavnost bezvýznamnosti - Kundera, Milan, 1929- (Atlantis, 2020)
Pozdní dílo česko-francouzského klasika je formálně novelou o setkávání čtyř rozdílných přátel, obsahově rafinovanou i zábavnou hrou s významy, myšlenkami a kontexty.