Personální řízení : úvod do moderní personalistiky - Palíšková, Marcela, 1961-; Legnerová, Kateřina, 1965-; Stříteský, Marek (C.H. Beck, 2021)
Výklad základních pojmů a činností z oblasti personálního managementu.
Keywords: personální management; personnel management; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)