Ekonomie koblihy : sedm způsobů ekonomického myšlení pro 21. století - Raworth, Kate, 1970- (Družstevní nakladatelství Idea, 2020)
Práce podrobně vysvětluje sedm způsobů ekonomického myšlení nové doby.
Keywords: 21. století; ekonomie -- 21. století; ekonomické teorie -- 21. století; economics -- 21st century; economics (theory) -- 21st century; monografie; monographs