Architekt Vladimír Karfík vypráví - Karfík, Vladimír, 1901-1996; Lukeš, Zdeněk, 1954- (Národní technické muzeum, 2017)
Knižní podoba rozhovoru, který vedl s architektem Vladimírem Karfíkem historik architektury Zdeněk Lukeš.