Vnitřní bezpečnost - vybraná témata ochrany utajovaných informací - Kalamár, Štěpán; Brunová, Markéta; Veselý, Josef; Sýkora, Drahomír; Šiman, Karel; Vlk, Petr (Vysoká škola finanční a správní, a.s., 2020)
Kapitoly věnované právní úpravě ochrany dat a informací v Česku, zpracování utajovaných informací v elektronické podobě, kryptografické ochraně nebo ochraně utajovaných informací z trestněprávního hlediska.
Keywords: ochrana utajovaných skutečností -- Česko; vnitřní bezpečnost -- Česko; informační bezpečnost -- Česko; státní správa -- Česko; official secrets protection -- Czechia; internal security -- Czechia; information security -- Czechia; state administration -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)