Vnitřní bezpečnost - vybraná témata ochrany utajovaných informací - Kalamár, Štěpán; Brunová, Markéta; Veselý, Josef; Sýkora, Drahomír; Šiman, Karel; Vlk, Petr (Educopress, 2020)
Kapitoly věnované právní úpravě ochrany dat a informací v Česku, zpracování utajovaných informací v elektronické podobě, kryptografické ochraně nebo ochraně utajovaných informací z trestněprávního hlediska.