Mezinárodní obchodní právo - Janků, Martin, 1955- (Vysoká škola finanční a správní, a.s., 2021)
Učebnice přibližuje základní pojmy a problémy z oblasti mezinárodního obchodního práva.
Keywords: Světová obchodní organizace; právo mezinárodního obchodu; právo mezinárodního obchodu -- země Evropské unie; mezinárodní právo hospodářské; international trade law; international trade law -- European Union countries; international economic law; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)